"parent": "studenti-profesori-universitati",
    "name": "Codul drepturilor \u0219i obliga\u021biilor studentului",
    "title": "Codul drepturilor \u0219i obliga\u021biilor studentului",
    "content": "\u003Cp\u003ECodul va cuprinde drepturile, libert\u0103\u021bile \u0219i obliga\u021biile studen\u021bilor. Clarificarea drepturilor \u0219i obliga\u021biilor studentului, prin acest cod, elimin\u0103 atât abuzurile de ambele p\u0103r\u021bi cât \u0219i situa\u021biile de ambiguitate.\u003C\/p\u003E",
    "pathkey": "universitar\/studenti-profesori-universitati\/infiintam-codul-drepturilor-si-obligatiilor-studentului",
        "studenti-profesori-universitati",
        "infiintam-codul-drepturilor-si-obligatiilor-studentului"
    "id": "infiintam-codul-drepturilor-si-obligatiilor-studentului"
homeÎnvățământul universitarStudenți, profesori, universități

Codul drepturilor și obligațiilor studentului

Codul va cuprinde drepturile, libertățile și obligațiile studenților. Clarificarea drepturilor și obligațiilor studentului, prin acest cod, elimină atât abuzurile de ambele părți cât și situațiile de ambiguitate.

Mai multe in Studenți, profesori, universități:

Diplome duble Autonomia universitară Etică și integritate academică Studiile universitare de doctorat Dreptul de liberă practică pentru studenții mediciniști, imediat după absolvire Locuri garantate în universități pentru categorii defavorizate Optimizări în reglementarea conducerii instituțiilor de învățământ superior Optimizări ale statutului personalului din învățământul superior Personalul didactic și de cercetare se pensionează la împlinirea vârstei de 65 de ani