"parent": "studenti-profesori-universitati",
    "name": "Etic\u0103 \u0219i integritate academica",
    "title": "Etic\u0103 \u0219i integritate academic\u0103",
    "description": "Planurile de \u00eenv\u0103\u021b\u0103m\u00e2nt vor con\u021bine cursuri de etic\u0103 \u0219i integritate academic\u0103.",
    "content": "\u003Cp\u003EAsigur\u0103m astfel premisele dezvolt\u0103rii, la nivelul fiec\u0103rei universit\u0103\u021bi, a unor mecanisme administrative de prevenire a abaterilor de la normele de integritate, cu rol important în exercitarea activit\u0103\u021bii de cercetare \u0219i didactice.\u003C\/p\u003E\n\u003Cp\u003ECursurile de etic\u0103 \u0219i integritate academic\u0103 vor avea ca efect \u0219i crearea unor repere de conduit\u0103 pentru to\u021bi membrii comunit\u0103\u021bii universitare. \u003C\/p\u003E",
    "pathkey": "universitar\/studenti-profesori-universitati\/etica-integritate-academica",
        "studenti-profesori-universitati",
        "etica-integritate-academica"
    "id": "etica-integritate-academica"
homeÎnvățământul universitarStudenți, profesori, universități

Etică și integritate academică

Planurile de învățământ vor conține cursuri de etică și integritate academică.

Asigurăm astfel premisele dezvoltării, la nivelul fiecărei universități, a unor mecanisme administrative de prevenire a abaterilor de la normele de integritate, cu rol important în exercitarea activității de cercetare și didactice.

Cursurile de etică și integritate academică vor avea ca efect și crearea unor repere de conduită pentru toți membrii comunității universitare.

Mai multe in Studenți, profesori, universități:

Diplome duble Autonomia universitară Studiile universitare de doctorat Dreptul de liberă practică pentru studenții mediciniști, imediat după absolvire Codul drepturilor și obligațiilor studentului Locuri garantate în universități pentru categorii defavorizate Optimizări în reglementarea conducerii instituțiilor de învățământ superior Optimizări ale statutului personalului din învățământul superior Personalul didactic și de cercetare se pensionează la împlinirea vârstei de 65 de ani