"parent": "studenti-profesori-universitati",
    "name": "Dreptul de liber\u0103 practic\u0103 pentru studen\u021bii medicini\u0219ti, imediat dup\u0103 absolvire",
    "title": "Dreptul de liber\u0103 practic\u0103 pentru studen\u021bii medicini\u0219ti, imediat dup\u0103 absolvire",
    "content": "\u003Cp\u003EVom reglementa dobândirea \u003Cstrong\u003Edreptului de liber\u0103 practic\u0103\u003C\/strong\u003E de c\u0103tre absolven\u021bii înv\u0103\u021b\u0103mântului superior medical care au promovat examenul de finalizare a studiilor, precum \u0219i \u003Cstrong\u003Estabilirea atribu\u021biilor Ministerului Educa\u021biei cu privire la organizarea reziden\u021biatului\u003C\/strong\u003E astfel încât legisla\u021bia din domeniul educa\u021biei s\u0103 asigure premisele unei preg\u0103tiri mai riguroase a reziden\u021bilor prin activit\u0103\u021bi teoretice \u0219i practice monitorizate \u0219i evaluate periodic.\u003C\/p\u003E",
    "pathkey": "universitar\/studenti-profesori-universitati\/drept-de-liber-practica-pentru-studentii-medicinisti-imediat-dupa-absolvire",
        "studenti-profesori-universitati",
        "drept-de-liber-practica-pentru-studentii-medicinisti-imediat-dupa-absolvire"
    "id": "drept-de-liber-practica-pentru-studentii-medicinisti-imediat-dupa-absolvire"
homeÎnvățământul universitarStudenți, profesori, universități

Dreptul de liberă practică pentru studenții mediciniști, imediat după absolvire

Vom reglementa dobândirea dreptului de liberă practică de către absolvenții învățământului superior medical care au promovat examenul de finalizare a studiilor, precum și stabilirea atribuțiilor Ministerului Educației cu privire la organizarea rezidențiatului astfel încât legislația din domeniul educației să asigure premisele unei pregătiri mai riguroase a rezidenților prin activități teoretice și practice monitorizate și evaluate periodic.

Mai multe in Studenți, profesori, universități: