"parent": "studenti-profesori-universitati",
    "name": "Diplome duble",
    "title": "Diplome duble",
    "description": "Consolid\u0103m reglement\u0103rile cu privire la acreditarea programelor de studii integrate \/ joint degree. Astfel, universit\u0103\u021bile rom\u00e2ne\u0219ti vor putea oferi diplome duble, emise \u00een colaborare cu alte universit\u0103\u021bi europene.",
    "content": "\u003Cp\u003EEliberarea de diplome comune, duble \u0219i multiple între institu\u021biile de înv\u0103\u021b\u0103mânt superior situate în \u021b\u0103ri diferite, în conformitate cu \u003Cstrong\u003Eobiectivele procesului Bologna\u003C\/strong\u003E, asigur\u0103 o valoare ad\u0103ugat\u0103 sistemului na\u021bional de înv\u0103\u021b\u0103mânt superior.\u003C\/p\u003E",
    "pathkey": "universitar\/studenti-profesori-universitati\/diplome-duble",
        "studenti-profesori-universitati",
        "diplome-duble"
    "id": "diplome-duble"
homeÎnvățământul universitarStudenți, profesori, universități

Diplome duble

Consolidăm reglementările cu privire la acreditarea programelor de studii integrate / joint degree. Astfel, universitățile românești vor putea oferi diplome duble, emise în colaborare cu alte universități europene.

Eliberarea de diplome comune, duble și multiple între instituțiile de învățământ superior situate în țări diferite, în conformitate cu obiectivele procesului Bologna, asigură o valoare adăugată sistemului național de învățământ superior.

Mai multe in Studenți, profesori, universități:

Autonomia universitară Etică și integritate academică Studiile universitare de doctorat Dreptul de liberă practică pentru studenții mediciniști, imediat după absolvire Codul drepturilor și obligațiilor studentului Locuri garantate în universități pentru categorii defavorizate Optimizări în reglementarea conducerii instituțiilor de învățământ superior Optimizări ale statutului personalului din învățământul superior Personalul didactic și de cercetare se pensionează la împlinirea vârstei de 65 de ani