"parent": "flexibilitate-si-integrare",
    "name": "Institutele de cercetare vor putea fi preluate de c\u0103tre Universit\u0103\u021bi",
    "title": "Institutele de cercetare vor putea fi preluate de c\u0103tre Universit\u0103\u021bi",
    "description": "Oferim institu\u021biilor de \u00eenv\u0103\u021b\u0103m\u00e2nt superior posibilitatea prelu\u0103rii, prin absorb\u021bie, a institutelor de cercetare. ",
    "content": "\u003Cp\u003ECercetarea va deveni un domeniu important al mediului universitar, cu beneficii în transpunerea în practic\u0103 a teoriei predate.\u003C\/p\u003E\n\u003Cp\u003EAsigur\u0103m astfel cre\u0219terea poten\u021bialului universit\u0103\u021bilor de dezvoltare a infrastructurii \u0219i \u003Cstrong\u003Efacilitarea transferului rezultatelor cercet\u0103rii.\u003C\/strong\u003E \u003C\/p\u003E",
    "pathkey": "universitar\/flexibilitate-si-integrare\/institutele-de-cercetare-vor-putea-fi-preluate-de-catre-universitati",
        "flexibilitate-si-integrare",
        "institutele-de-cercetare-vor-putea-fi-preluate-de-catre-universitati"
    "id": "institutele-de-cercetare-vor-putea-fi-preluate-de-catre-universitati"
homeÎnvățământul universitarFlexibilitate și integrare

Institutele de cercetare vor putea fi preluate de către Universități

Oferim instituțiilor de învățământ superior posibilitatea preluării, prin absorbție, a institutelor de cercetare.

Cercetarea va deveni un domeniu important al mediului universitar, cu beneficii în transpunerea în practică a teoriei predate.

Asigurăm astfel creșterea potențialului universităților de dezvoltare a infrastructurii și facilitarea transferului rezultatelor cercetării.

Mai multe in Flexibilitate și integrare:

Studii universitare de scurtă durată Stagii de practică Învățământul dual Consorții universitare, consorții de învățământ dual și fuziuni Programe de formare cu volume reduse de învățare și micro-certificări cumulative