"parent": "statutul-si-cariera-personalului-didactic",
    "name": "Salarizarea cadrelor didactice",
    "title": "Salarizarea cadrelor didactice",
    "content": "\u003Cp\u003EÎn conformitate cu principiul importan\u021bei sociale a muncii, \u003Cstrong\u003Esalarizarea cadrului didactic stagiar \u0219i debutant\u003C\/strong\u003E din sectorul educa\u021biei se realizeaz\u0103 în raport cu complexitatea, responsabilitatea \u0219i nivelul studiilor, într-un \u003Cstrong\u003Ecuantum egal cu salariul mediu brut pe economie\u003C\/strong\u003E din anul bugetar încheiat.\u003C\/p\u003E",
    "description": "Prezentul proiect de lege aduce schimb\u0103ri importante \u00een ceea ce prive\u0219te salarizarea cadrelor didactice. ",
    "pathkey": "preuniversitar\/statutul-si-cariera-personalului-didactic\/salarizarea-cadrelor-didactice",
        "statutul-si-cariera-personalului-didactic",
        "salarizarea-cadrelor-didactice"
    "id": "salarizarea-cadrelor-didactice"
homeÎnvățământul preuniversitarStatutul și cariera personalului didactic

Salarizarea cadrelor didactice

Prezentul proiect de lege aduce schimbări importante în ceea ce privește salarizarea cadrelor didactice.

În conformitate cu principiul importanței sociale a muncii, salarizarea cadrului didactic stagiar și debutant din sectorul educației se realizează în raport cu complexitatea, responsabilitatea și nivelul studiilor, într-un cuantum egal cu salariul mediu brut pe economie din anul bugetar încheiat.

Mai multe in Statutul și cariera personalului didactic: