"parent": "programe-facilitati-si-finantare",
    "name": "Transport public gratuit",
    "title": "Transport public gratuit",
    "content": "\u003Cp\u003EElevii din înv\u0103\u021b\u0103mântul preuniversitar acreditat \/ autorizat vor beneficia în continuare de gratuitate la serviciile publice de transport local, jude\u021bean, interjude\u021bean-rutier, naval, cu metroul, precum \u0219i feroviar la toate categoriile de trenuri (clasa a II-a), pe tot parcursul anului calendaristic.\u003C\/p\u003E",
    "pathkey": "preuniversitar\/programe-facilitati-si-finantare\/transport-public-gratuit",
        "programe-facilitati-si-finantare",
        "transport-public-gratuit"
    "id": "transport-public-gratuit"
homeÎnvățământul preuniversitarPrograme, facilități și finanțare

Transport public gratuit

Elevii din învățământul preuniversitar acreditat / autorizat vor beneficia în continuare de gratuitate la serviciile publice de transport local, județean, interjudețean-rutier, naval, cu metroul, precum și feroviar la toate categoriile de trenuri (clasa a II-a), pe tot parcursul anului calendaristic.

Mai multe in Programe, facilități și finanțare:

Digitalizarea în școli Programul “Școala după școală” Programul “Învățare remedială” Burse care contează Programe de reducere a abandonului școlar Programul “Masă Sănătoasă în școli” Minim 15% din PIB pentru Educație, asumat prin lege