"parent": "programe-facilitati-si-finantare",
    "name": "Digitalizarea \u00een \u0219coli",
    "title": "Digitalizarea \u00een \u0219coli",
    "content": "\u003Cp\u003ESpa\u021biul \u0219colar va fi digitalizat, pentru ca procesele de punere în aplicare a programelor \u0219i activit\u0103\u021bilor de înv\u0103\u021bare \u0219i formare de competen\u021be academice sau profesionale s\u0103 fie complete \u0219i în pas cu evolu\u021bia societ\u0103\u021bii, pentru ca educa\u021bia s\u0103 poat\u0103 fi realizat\u0103 atât prin activit\u0103\u021bi de înv\u0103\u021bare în context formal, cât \u0219i în context non-formal sau informal.\u003C\/p\u003E",
    "pathkey": "preuniversitar\/programe-facilitati-si-finantare\/digitalizarea-in-scoli",
        "programe-facilitati-si-finantare",
        "digitalizarea-in-scoli"
    "id": "digitalizarea-in-scoli"
homeÎnvățământul preuniversitarPrograme, facilități și finanțare

Digitalizarea în școli

Spațiul școlar va fi digitalizat, pentru ca procesele de punere în aplicare a programelor și activităților de învățare și formare de competențe academice sau profesionale să fie complete și în pas cu evoluția societății, pentru ca educația să poată fi realizată atât prin activități de învățare în context formal, cât și în context non-formal sau informal.

Mai multe in Programe, facilități și finanțare:

Programul “Școala după școală” Programul “Învățare remedială” Burse care contează Transport public gratuit Programe de reducere a abandonului școlar Programul “Masă Sănătoasă în școli” Minim 15% din PIB pentru Educație, asumat prin lege