"parent": "arhitectura-de-sistem",
    "name": "\u00cenfiin\u021barea Centrului Na\u021bional pentru \u00cenv\u0103\u021b\u0103m\u00e2nt Profesional \u0219i Profesional Dual",
    "title": "\u00cenfiin\u021barea Centrului Na\u021bional pentru \u00cenv\u0103\u021b\u0103m\u00e2nt Profesional \u0219i Profesional Dual",
    "content": "\u003Cp\u003ECentrul Na\u021bional pentru Înv\u0103\u021b\u0103mânt Profesional \u0219i Profesional Dual va func\u021biona ca organ de specialitate în subordinea Ministerului Educa\u021biei, institu\u021bie public\u0103 cu personalitate juridic\u0103 prin reorganizarea Centrului Na\u021bional de Dezvoltare a Înv\u0103\u021b\u0103mântului Profesional \u0219i Tehnic, care se desfiin\u021beaz\u0103.\u003C\/p\u003E",
    "pathkey": "preuniversitar\/arhitectura-de-sistem\/infiintarea-centrului-national-pentru-invatamant-profesional-si-profesional-dual",
        "arhitectura-de-sistem",
    "id": "infiintarea-centrului-national-pentru-invatamant-profesional-si-profesional-dual"
homeÎnvățământul preuniversitarArhitectura de sistem

Înființarea Centrului Național pentru Învățământ Profesional și Profesional Dual

Centrul Național pentru Învățământ Profesional și Profesional Dual va funcționa ca organ de specialitate în subordinea Ministerului Educației, instituție publică cu personalitate juridică prin reorganizarea Centrului Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic, care se desființează.

Mai multe in Arhitectura de sistem:

Înființarea Unității Executive pentru Suport, Mentenanță și Asistență Tehnică pentru Digitalizare Înființarea Direcțiilor Județene de Învățământ Preuniversitar/a Municipiului București Înființarea Autorității Naționale pentru Inspecție Școlară si Asigurarea Calității Înființarea Centrului Național pentru Formare și Dezvoltare în Cariera Didactică Înființarea Centrului Național pentru Curriculum și Evaluare și Institutului pentru Științele Educației Înființarea Centrului Național pentru Educație Incluzivă