"parent": "arhitectura-de-sistem",
    "name": "\u00cenfiin\u021barea Centrului Na\u021bional pentru Educa\u021bie Incluziv\u0103",
    "title": "\u00cenfiin\u021barea Centrului Na\u021bional pentru Educa\u021bie Incluziv\u0103",
    "content": "\u003Cp\u003ECentrul Na\u021bional pentru Educa\u021bie Incluziv\u0103 va fi o institu\u021bie public\u0103, de interes na\u021bional, în subordinea Ministerului Educa\u021biei, cu personalitate juridic\u0103, cu buget propriu de venituri \u0219i cheltuieli, finan\u021bat\u0103 din venituri proprii \u0219i din subven\u021bii de la bugetul de stat.\u003C\/p\u003E",
    "pathkey": "preuniversitar\/arhitectura-de-sistem\/infiintarea-centrului-national-pentru-educatie-incluziva",
        "arhitectura-de-sistem",
        "infiintarea-centrului-national-pentru-educatie-incluziva"
    "id": "infiintarea-centrului-national-pentru-educatie-incluziva"
homeÎnvățământul preuniversitarArhitectura de sistem

Înființarea Centrului Național pentru Educație Incluzivă

Centrul Național pentru Educație Incluzivă va fi o instituție publică, de interes național, în subordinea Ministerului Educației, cu personalitate juridică, cu buget propriu de venituri și cheltuieli, finanțată din venituri proprii și din subvenții de la bugetul de stat.

Mai multe in Arhitectura de sistem:

Înființarea Unității Executive pentru Suport, Mentenanță și Asistență Tehnică pentru Digitalizare Înființarea Direcțiilor Județene de Învățământ Preuniversitar/a Municipiului București Înființarea Autorității Naționale pentru Inspecție Școlară si Asigurarea Calității Înființarea Centrului Național pentru Formare și Dezvoltare în Cariera Didactică Înființarea Centrului Național pentru Curriculum și Evaluare și Institutului pentru Științele Educației Înființarea Centrului Național pentru Învățământ Profesional și Profesional Dual